Sustavi kontrole prolaza i evidencije radnog vremena služe za ograničavanje i kontrolu prolaza ljudi u pojedine objekte i prostorije, te evidentiranje točnog vremena ulaska i izlaska iz njih. Sustavi kontrole prolaza vežu se na elektro prihvatnike za vrata i na taj način samo ovlaštene osobe mogu ući ako imaju adekvatne ovlasti. Sustav evidencije radnog vremena koristi se za obračunavanje osobnih dohodaka zaposlenika odnosno kontrolu da li su u tvrtki ili nekom drugom objektu proveli propisani broj radnih sati.

Oba se sustava baziraju na beskontaktnim karticama na koje se može otisnuti logotip tvrtke. Osim beskontaktnih kartica sustav kontrole prolaza može se izvesti i s pomoću biometrije oka odnosno identifikacijom otiska prsta korisnika. Sve spomenute sustave možemo izvesti ukoliko na nekom objektu postoji potreba za njima.

Pored spomenutih sustava nudimo i instalaciju automatskih rampi s čitačima beskontaktnih kartica ili trokrake ulazne-izlazne barijere.

Uz izvođenje sustava kontrole prolaza, evidencije radnog vremena i automatskih rampi osiguravamo i održavanje već postojećih instaliranih sustava uz osiguranje svih potrebnih dijelova i minimalnog vremena potrebnog za eventualnu intervenciju. Kao ovlaštena tvrtka od MUP-a za sve izvedene sustave osiguravamo sve potrebna uvjerenja o ispravnosti rada sustava tehničke zaštite.

 
     
MLS TESI    
ABB    
JANTAR    
     
     
     
     
            Copyright © TESI d.o.o.