Projekte automatskih stabilnih sustava za gašenje požara, sustava dojave požara, detekcije plina, SOS sustava, protuprovalnih sustava, sustava video nadzora, kontrole prolaza i sustava inteligentnih instalacija odradit ćemo za Vas profesionalno bez obzira na to trebate li izvedbeni projekt, projekt u sklopu glavnog projekta za građevinsku dozvolu ili projekt izvedenog stanja za već izvedene sustave.

Ukoliko imate potrebu za izradom projekta nekog od sustava zaštite koje treba legalizirati jer nema adekvatna uvjerenja i izvješća također nam se možete obratiti. Za Vas ćemo ishoditi i pozitivno mišljenje MUP-a na projektnu dokumentaciju sustava gašenja i dojave požara, a kao ovlaštena tvrtka možemo projektirati sve sustave tehničke zaštite.

Najkvalitetnija rješenja možemo Vam ponuditi za objekte koje tek treba projektirati. U tom slučaju projektnom izvedbenom dokumentacijom možemo obuhvatiti sve elektro sustave koji su pojedinoj građevini potrebne što, osim spomenutih sustava, uključuje projektiranje i izvođenje instalacija i opreme inteligentnih sustava za kuće i složene objekte.

Svaki projektirani sustav možemo za Vas i odraditi što je i optimalno rješenje iz razloga što smo u potpunosti upoznati s objektom, svim potrebnim instalacijama i tehničkim detaljima. Velika lista referenci tvrtke koju Vam možemo dati na upit potvrđuje osposobljenost za projektiranje tehničkih sustava svih razina složenosti.

 
     
HP    
CANON    
XEROX    
     
     
     
     
            Copyright © TESI d.o.o.