Protuprovalni sustavi renomiranih kanadskih proizvođača DSC i Paradox u stanju su zaštititi protuprovalno i protuprepadno sve vrste objekata od obiteljskih kuća, stanova i skladišta do važnih državnih i financijskih institucija poput banaka i sl. Ovisno o namjeni objekta izradit ćemo optimalno rješenje zaštite.

U mogućnosti smo ponuditi sve vrste zaštite poput detektora pokreta, senzora loma stakla, senzora šuma za sefove, IC barijere, panik tipke, magnetski kontakti i dr. Sve sustave možemo izvesti putem žičnih instalacija ili bežično s adekvatnom opremom. Bežični sustavi idealno su rješenje za objekte na kojima je teško izvesti žičnu instalaciju, poput objekata koji su zaštićeni od strane Ministarstva kulture.

Protuprovalne sustave možemo vezati na lokalnu računalnu mrežu kako bi korisnici on-line mogli pratiti stanje sustava, vidjeti kada je i tko uključio ili isključio sustav. Pomoću telefonske ili GSM linije vaš protuprovalni sustav možemo vezati na zaštitarski CDS ili uputiti poziv u slučaju alarma ili kvara na privatni telefon i mobitel.

Uz izvođenje protuprovalnih sustava osiguravamo i održavanje već postojećih instaliranih sustava uz osiguranje svih potrebnih dijelova i minimalnog vremena potrebnog za eventualnu intervenciju. Kao ovlaštena tvrtka od MUP-a za sve izvedene sustave osiguravamo sve potrebna uvjerenja o ispravnosti rada sustava tehničke zaštite.

 
     
     
     
DSC    
PARADOX    
     
     
     
            Copyright © TESI d.o.o.