SOS sustavi upotrebljavaju se u zdravstvenim, ugostiteljskim i sličnim objektima gdje je ljudima potrebno omogućiti da upute poziv za pomoć aktiviranjem SOS tipke pored kreveta i/ili u kupaonicama. Dežurno osoblje zaprima poziv za pomoć na mjestu dežurstva, te tako brzo i kvalitetno mogu pomoći osobi koja je uputila poziv. Najveći broj SOS sustava koje smo instalirali otpada na hotele i bolnice.

Izvodimo sustave detekcije svih vrsta plinova poput ugljičnog monoksida, metana, propana i dr. Izvodimo kako klasične sustave detekcije plina, tako i one u "S" odnosno protueksplozivnoj izvedbi. Sustavima detekcije ugljičnog monoksida zaštitili smo brojne trgovačke centre i javne garaže u većim gradovima u Hrvatskoj.

Sustave detekcije plina i SOS sustave izvodimo s renomiranim proizvođačima opreme kao što su ABB, Apollo, Hochiki, Notifier, Kentec i Control Equipment. Sva oprema certificirana je u Hrvatskoj i pruža maksimalnu pouzdanost za namijenjenu svrhu. Nakon izvođenja bilo kojeg od sustava organizirat ćemo za Vas ispitivanje od strane ovlaštene ustanove i osigurati sva potrebna zakonska uvjerenja i ateste.

Uz izvođenje SOS sustava poziva u pomoć i sustava detekcije plina osiguravamo i održavanje već postojećih instaliranih sustava uz osiguranje svih potrebnih dijelova i minimalnog vremena potrebnog za eventualnu intervenciju.

 
     
ABB    
APOLLO FIRE    
HOCHIKI    
NOTIFIER    
KENTEC    
CONTROL EQUIPMENT    
     
            Copyright © TESI d.o.o.