Sustavi dojave požara dijele se na konvencionalne i analogno adresabilne. Za male i nezahtjevne objekte konvencionalni sustavi zadovoljavaju sve zahtjeve na sustave dojave požara. Zahtjevniji, veći i ozbiljniji objekti zasnivaju se na analogno adresabilnim sustavima koji pružaju daleko napredniji način dojave požara, pouzdaniji izvor informacija o samom požaru, te mogućnost brže i kvalitetnije intervencije.

Kvalitetan tim inženjera i tehničara dovest će Vaš sustav vatrodojave do zahtjevane razine kvalitete i uporabnog stanja od idejnog projekta preko izvođenja do primopredaje uz osiguranje svih zakonskih certifikata.

Svaki sustav izvodimo s renomiranim svjetskim proizvođačima Apollo, Control Equipment, Hochiki, Kentec, Notifier i Bentel što osigurava dugotrajan i pouzdan rad.

Osim standardnih javljača požara izvodimo i najzahtjevnije sustave dojave požara bazirane na novoj leserskoj tehnologiji za objekte na kojima je neophodno gotovo trenutno otkrivanje požara u samom njegovom začetku.

Uz izvođenje svih vrsta vatrodojavnih sustava osiguravamo i održavanje već postojećih instaliranih sustava baziranih na navedenoj opremi uz osiguranje svih potrebnih dijelova i programske podrške, te minimalno vrijeme potrebno za intervenciju.

 
     
APOLLO FIRE    
CONTROL EQUIPMENT    
HOCHIKI    
KENTEC    
NOTIFIER    
BENTEL SECURITY    
     
            Copyright © TESI d.o.o.